Beoordelingen van Piatto Assen

Recente recensies

5.0
K
gisteren

Eten was wel prima alleen erg lang gewacht tot het bezorgd was. Meer dan 1.5 u. Bezorger was verder wel erg vriendelijk :)

Homan
26 januari 2023

Snel bezorgd Eten was heerlijk Gratis drinken erbij

Geesje Middelbosch
25 januari 2023

Was weer erg lekker!

Diane
24 januari 2023

Het meeste eten was goed, maar als je mozzarella op je pizza bestelt, is het ontzettend smerig als je er mosselen voor in de plaats krijgt

Lisa
11 januari 2023

Super goede en snelle levering Eten was super heet Topple

Ronald
7 januari 2023

Altijd goed eten!

Rutger de Vos
31 december 2022

Heerlijke pizza's besteld. En daarnaast nog een kapsalon groot speciaal, echt een grote portie; genoeg voor 2 misschien zelfs wel 3 personen!

Kiki
31 december 2022

Lekkere pizza, maar jammer dat er een cruciaal ingrediënt ontbrak. (Ansjovis.)

Hummel
30 december 2022

Goede pizza snel en warm geleverd

Bella
29 december 2022

lekker eten, goede porties aan de telefoon aardig personeel, bezorging snel en ontzettend aardige bezorger. Top!

Henk norder
25 december 2022

Makkelijk te bestellen snel bezorgd warm en lekker en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gretha van der Heide h
18 december 2022

Wederom heerlijke pizza's en krijgen er zomaar iets extra's bij afgelopen twee keer. En altijd bezorgd op de tijd die ik aangeef. Top service

Ruben
15 december 2022

Altijd goed!

Babs Mulder
14 december 2022
Hilly
11 december 2022

Snel geleverd en lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien
7 december 2022

Super lekkere pizza!

Hopman
6 december 2022

Bezorging duurde wel lang

Dominika
29 november 2022

Eten was lekker, goed warm en snel gemaakt. De medewerkers zijn gastvrij.

Paulien
26 november 2022
Deelstra
26 november 2022

Super

AngeliqueGerrits
25 november 2022

Bezorger verontschuldige zichzelf voor 5 minuutjes te laat, wat wij volledig begrepen. Het eten was nog ontzettend warm en heerlijk van smaak. Al lange tijd vaste klant en dat blijven we 😀

Katia
18 november 2022

Erg goede pizza. Aardige bezorger, precies op tijd. Mijn favoriete pizza in Assen is de VERDARA.

barracuda
8 november 2022

Super Pizza

Bremstraat
4 november 2022

Best van. Assen.

R. van den Berge
29 oktober 2022

Beste tent! Vriendelijk personeel, perfecte kapsalon. Kreeg er ook gratis baklava en blikjes Pepsi bij, erg attent!

Paulien
26 oktober 2022

Het eten was goed (drie verschillende gerechten). En het cadeautje (baklava) zeer gewaardeerd.

Pieter
23 oktober 2022

Heerlijk smullen….meer dan genoeg! Met 9 volwassenen en twee kinderen gegeten! Twee pizza Twee vleesschotels en één keer grote kapsalon….iedereen kan overal van kiezen!😀👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
19 oktober 2022

Prima pizza. Ruim op tijd bezorgd

Felicia Molema
18 oktober 2022

Wij bestellen sinds kort shoarmaschotels en die zijn geweldig! Paprika, ui , champignons en kaas en dan de uiensaus......Bezorging heel correct en echt warm tot heet.

Martien
17 oktober 2022
Ann Saathof
16 oktober 2022

Twee heerlijke pizza's gegeten.. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurits
10 oktober 2022

Goeie pizza snel bezorgd

Mathijs Wijers
7 oktober 2022

Alles was prima verzorgd, en een grote kapsalon is ook daadwerkelijk een *grote* kapsalon! *Burp!* Ik en mijn D&D groep hebben absoluut niets aan te merken...

D.
6 oktober 2022

Eten was heerlijk, vriendelijke bezorger. Het eten was 20 minuten Later dan werd gezegd. Via de website van piatto bestellen dan gratis drinken staat er. Geen drinken erbij gehad ☹️

Henk
6 oktober 2022

Buitengewoon lekkere pizza. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Anoniem
2 oktober 2022

Erg lekker eten. Waren iets later maar hadden van te voren gebeld toen ze om 18:05 wegreden Ipv 18:00 bezorgen. Dikke prima!!

Pieter
1 oktober 2022

exact op tijd, prima op temperatuur

HD
29 september 2022

Eten was weer super!!

Mel
26 september 2022
Rico
24 september 2022

Fantastisch bedrijf met kwaliteit eten

marjan
21 september 2022

weer heerlijk zoals altijd; we bestellen alleen maar bij Piatto als we iets laten bezorgen zo goed is het! Maar die kleine stukjes baklava missen we wel..haha!

Dennis
17 september 2022

Enorme portie en smaakte prima. Verder gratis blikje cola gekregen, top!

Havinga
15 september 2022

Duurde te lang en bezorger wist de weg niet voldoende daar hij geen nederlands verstond resp niet begreep

Row
13 september 2022

Altijd super goed en redelijk snel …….(zouden jullie ook losse patat en/of aardappelschijfjes aan het menu kunnen toevoegen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
12 september 2022

als vanouds prima. Bezorging was gevraagd om 18.30, om 18.28 ging de deurbel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tummetot
7 september 2022

Er was sprake van verwarring t.a.v. de bestelling waardoor de bezorging vertraging opliep maar later is dat goed gekomen. De gratis drankjes hebben we zeer gewaardeerd en het eten smaakte prima.

Reactie van Piatto

Bedankt voor uw reactie, excuus vanwege de verwarring Vanwege valse bestellingen hebben wij een aantal keren gebeld en daarom was de bestelling on hold gezet, vandaar de vertraging. Echter is daarna alles goedgekomen en we zijn blij dat u alsnog tevreden bent.

Bovensmilde
7 september 2022

Super warm geleverd, met alles erop en eraan. Ga zo door.

Marjan
6 september 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd!

👍🏽
6 september 2022

Beste van Assen & omgeving !

Herman Hummel
5 september 2022

Voor mij heeft Piatto de beste shoarma!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gretha van der Heide
2 september 2022

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger!

D
27 augustus 2022
Pieter
21 augustus 2022
Jeroen
16 augustus 2022

Lekker

Dennis
16 augustus 2022

Eten is hier altijd goed & veel !! Aanrader de kofta !!!!!! Top

AJ
16 augustus 2022

Heerlijk gegeten en optijd bezorgd en ze zijn heel aardig en netjes.

Mick
13 augustus 2022

Veel vroeger geleverd jammer dat de rucola ontbrak

Adriaan Havermans
11 augustus 2022

Geen punten, het was alles prima

Hans
10 augustus 2022

Lekker, warm en goeie bezorging! Voor herhaling vatbaar!!

Pieter
7 augustus 2022

Rum voor de afgesproken tijd bezorgd. Lekkere pizza's

Dennis
6 augustus 2022

Meestal vaste klant bij Cleopatra. Echter deze wordt naar mijn mening steeds duurder. Aangezien ik op loopafstand woon van Piatto, dacht ik om deze eens te proberen. De ervaring was zeer postief. Zowel het afhalen als het eten zelf. Bij het afhalen moest ik nog even wachten op het eten, maar men was vriendelijk. Verder kreeg ik een gratis blikje cola mee, top! Eten was erg smakelijk. De hot spareribs waren echt hot! De hoeveelheid royaal. Leuk dat deze grillroom een ander receptuur gebruikt dan de eeuwige ketjap marinade spareribs. Vlees was verder mals en ook de aardappelen waren goed gebakken. Ook de salade smaakte goed. Ik kom hier terug!

Patrick
6 augustus 2022

Eten is altijd perfect. Af en toe wat lange bezorgtijden, maar de kwaliteit van het eten compenseert alles weer. Ik ben 1 keer wezen afhalen en werd super gastvrij. Al met al, het eten is heerlijk en de mensen zijn super! Dikke 10

Ellisroggen
4 augustus 2022

Gewoon zo doorgaan

Nicolet
29 juli 2022

Top eten!

Brouwer
28 juli 2022

Pizza tonijn besteld. Aangegeven dat ik er garnalen op wilde in de opmerking. Zonder extra kosten kreeg ik die er op. Top 👌🏼. Wij hebben hier vaker besteld en bestellen zeker nog een keer weer.

..
25 juli 2022
John
21 juli 2022

Geweldige service, snelle bezorging en super lekker eten.

Pieter Boneschansker
21 juli 2022
Mick
20 juli 2022

We hebben heerlijk gegeten. Ik pasta, echt heel erg goed. Mijn dochter pizza, ook lekker

Brouwer
20 juli 2022

Lekker gegeten, wij kregen gratis drinken en wat extra’s te eten er bij. Al met al meer dan genoeg. Top!

Drenth
17 juli 2022
An Van der veen
12 juli 2022
Roy
7 juli 2022

Best in town

Judith
4 juli 2022

Heerlijke pizza’s, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tem Reiber
2 juli 2022

Etenswaar heerlijk, maar veel te veel. Kan rustig wat minder. Aflevering netjes, maar “het oog wil ook wat”.(uitstraling vervoer)

Pieter Boneschansker
29 juni 2022
Geesje
25 juni 2022

We hebben weer lekker gegeten.

Geesje
24 juni 2022

Heerlijk gegeten!!

Herman Hummel
20 juni 2022

Beste shoarma van Assen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
19 juni 2022

Was keurig op tijd! Pizza's en kip sate waren heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
19 juni 2022
Mick
6 juni 2022

Snel geleverd, heerlijke pizza's

Marjan
29 mei 2022

Precies op tijd en als verrassing een stukje Baklava er bij geleverd, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter Boneschansker
27 mei 2022

Heerlijke pizza, en op tijd bezorgd!

G Hulleman
18 mei 2022

Het eten was goed zoals altijd, alleen werd het een half uur te vroeg bezorgd. Hierdoor was ik nog niet thuis en eenmaal thuis aangekomen was de pizza al koud

Pieter Boneschansker
15 mei 2022

Twee heerlijke pizza's, en - op zaterdagavond - ruim binnen de afgesproken tijd bezorgd! Top dus!

N
13 mei 2022

Heerlijk eten zag er verzorgd en goed uit en goed optijd bezorgd

Lique
4 mei 2022

Erg lekker en snel bezorgd.

Bram Grit
4 mei 2022

Uiterst tevreden. Heel lekker, prima kwaliteit en meer dan genoeg. En precies op tijd.

Rinko
3 mei 2022

Bij verreweg de beste pizza’s in assen, Zelfs groningen kan er niet aan tippen. Bij ophalen werdt er ook een heerlijk notensnack geserveert, dus de bediening was ook uitmuntent.

RW
1 mei 2022
WilmaVos
28 april 2022
Jannie
20 april 2022

Goed gevulde warme pizza. I

......
11 april 2022

Prima eten en op tijd gebracht.

Mans
10 april 2022

Precies op tijd en lekker eten

Delger
7 april 2022

Op tijd binnen gekomen. Heel verse kwaliteit. Goed heet.

Jannie Hartman
29 maart 2022

Precies op tijd geleverd. Goed qua kwaliteit als kwantiteit

Johan
27 maart 2022
Angelique
26 maart 2022

Heerlijk en stipt op tijd!

Harold
24 maart 2022

Hier bestel ik wekelijks een pizza altijd heerlijk en vlot bezorgd ! Lekkerste pizza van Assen !

Jeroen Duijsters
13 maart 2022

Super goed eten en bezorging altijd op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fanta
13 maart 2022

Spareribs waren heerlijk gemarineerd en bezorging was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
12 maart 2022
Herman
6 maart 2022

Het eten was weer erg lekker en ook erg warm! Bezorging was ook goed, zeer vriendelijk en ruim optijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grietje Meijer
6 maart 2022

Weer heerlijk gegeten! Mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.D. Postema
28 februari 2022
Karmekan
22 februari 2022

Smaakte eerlijk bedankt voor de gratis saus! Top werk🙏🏾

Hd
22 februari 2022

Top

Judith
18 februari 2022

Snelle bezorging ondanks het slechte weer, heerlijk eten en nog goed warm

Dreet
18 februari 2022

Pizza en kapsalon, beide overheerlijk! Aardige bezorger ook.

Erik
14 februari 2022

Alles zoals je het mag verwachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
12 februari 2022

Heerlijk eten en netjes en heel warm verpakt en bezorgd.Super wij zijn erg blij met Piatto

kokkisarron
5 februari 2022
De Vries
4 februari 2022

Prima eten en precies op tijd bezorgd. Dikke prima!

S Bruining
30 januari 2022

Vriendelijk en snelle bezorging en het eten was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Weigold
29 januari 2022

Die Pizza war super lecker! Der Teig war schön dünn und der Rand knusprig. Der Versand war wie online angegeben sogar schnell, der Bringdienst war sehr nett! Gerne wieder, wenn wir in der Nähe sind!

Koos
23 januari 2022

Heerlijke pizza, verse ingrediënten! En warm! Bezorging was super, ruim binnen de verwachte bezorgtijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Broeksema
23 januari 2022

De bestelling was keurig op tijd en het eten was uitstekend!!

Kirsten Anthonijsz
18 januari 2022

De pizza had wel warmer gemogen! Verder was ie lekker!!

S.Bruining
18 januari 2022

Waar er normaal gratis drankjes bij bezorgd worden, zijn ze nu niet meegeleverd, helaas. De Kapsalon met Kip vond ik erg droog, alleen met de kaas was het lekker. Alles eronder heb ik laten staan. Pizza en kindermenu waren verder Okay.

Samira
2 januari 2021
Gerrit Marsman
2 januari 2021

Geweldig lekker eten! En wat een lekkere Baklava na . Waar kan je die los kopen. Hoor het graag.

Johan
28 december 2021

Zeker weer de moeite waard . Erg lekker gegeten, en zeker binnenkort weer

Remco
28 december 2021

Lekkere kapsalon, snel bezorgd!

Do
23 december 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging

Samira
14 december 2021

Heerlijk eten super kwaliteit Nette en goede bezorger

Siska
12 december 2021
Bosma
11 december 2021
Oosterloo
11 december 2021

Het eten was heerlijk. De bestelling was iets later en daar werd ik keurig van op de hoogt gebracht door een telefoontje

I.R.
9 december 2021

Via website besteld, bij bestelproces is niet duidelijk bij “fooi geven” of dat digitaal is of contant… Absoluut goede service bij jullie!!

M Lenting
9 december 2021

Heerlijk gegeten, maar het duurde wel even. Ruim een uur gewacht op 3 pizza's en 1 vleesschotel, ondanks een belletje dat het niet zo lang zou duren als in de mail bevestigd. De kwaliteit was top; alles vers, warm en zeer vriendelijk met een gratis drankje voor iedereen. Alleen de artisjokken waren wat zuinig aanwezig op de pizza. Ook de bezorging was zeer vriendelijk, ons zien ze zeker terug!

Bianca
6 december 2021

2 Pizza.s besteld 1 shoarma met mozzarella ui die was erg lekker maar de andere Pizza met asperge rosbief en ui zat zoveel kaas op en weinig tomatensaus was gewoon echt niet lekker helaas ! Bezorging duurde 30 min en vriendelijke bezorger , ook kregen we frisdrank en baklava erbij was erg lekker

harry
5 december 2021

Was lekker van smaak en ook heet en veel er bij, doen we vaker. vr gr Harry

Judoth
27 november 2021

Heerlijk eten, niks op aan te merken

Jan
27 november 2021
Maria
26 november 2021

Heerlijk als altijd. Hele vriendelijke bezorger en het eten is goed warm.

Jackie
26 november 2021

Snelle levering, vele extra's en aardige bezorger. En een heerlijke pizza 🍕

Jet
20 november 2021

Zoals altijd heerlijke pizza’s en zeer vriendelijke bezorger!

BenJ
31 oktober 2021

Onze bestelling kwam binnen een uur en dat op zaterdag. En goed warm en heerlijk. Kregen zelfs 2blikjes drinken. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Jan
27 oktober 2021
Andre
24 oktober 2021

Bezorging top en het eten was wederom erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
18 oktober 2021

Lekker gegeten, snelle bezorging

Anoniem
2 oktober 2021
Dana
28 september 2021

Hartstikke tevreden! Het was de eerste keer dat ik bij Piatto heb besteld. Het eten was heerlijk! En wij kregen er zelfs gratis drinken, groenten en een klein toetje bij. Was een leuke verrassing!

Hendrik
22 september 2021

Heel lekker eten zeker een aanrader!!!!!!!!!

Nini
22 september 2021

Voor de eerste keer bij jullie besteld. Het was echt heerlijk. We gaan zeker vaker bestellen. Bedankt :)

Jolanda Abbring
21 september 2021

Het was heerlijk

Spareribs menu
9 september 2021

Binnen de aangegeven tijd. Niet wat ik precies gewend was van spareribs maar ze waren wel goed mals, sappig en lekkere marinade. Aardappelschijfjes waren mooi goud, knapperig en gekruid. Salade bij de menu zag ook heel mooi uit, maar die heb ik weggegeven. Goed zo jongens en dankjewel!

Dennis
9 september 2021

Pizza waren TOP!!!! Personeel heel klantvriendelijk zeker heen gaan

Myrte
8 september 2021

Het eten is gewoon altijd goed, of wij nou lamskotelletten, pasta of spareribs bestellen. Opnieuw bedankt voor het heerlijke eten! Daarnaast altijd een vriendelijke bezorger aan de deur. Normaal hou ik ook minder van aardappelschijfjes (meer van friet), maar deze zijn heerlijk. Het eten is altijd meer dsn genoeg.

.....
8 september 2021

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd zeker een aanrader!

Maria
7 september 2021

We bestellen best vaak bij Piatto. Gewoon heerlijk, aardige bezorgers en prijs/kwaliteit verhouding super. En verse groente erbij!! Kortom top!

Kevin
4 september 2021

We hebben lekker gegeten! De pizza's waren niet te vet en dat vind ik vooral erg fijn. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Maria
30 augustus 2021

Heerlijk als altijd, hele aardige bezorger.

Michel Smits
25 augustus 2021

Alles was heerlijk van pizza's tot mixed schotels en kapsalon. Vriendelijke bezorging top.

Jeroen
20 augustus 2021

Super snel en eten was weer top

D.0
19 augustus 2021

Beste van assen! Eten was weer top je vaste klanten vanuit appelscha !

Janneke
14 augustus 2021

Een heerlijke salade,niet te sterk gekruide aardappelschijfjes en gegrilde vlees stukken in een saus die geen gewone satésaus was,maar wel lekker!

Hanny
13 augustus 2021

heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd voor herhaling vatbaar

Appelscha
9 augustus 2021

Super beste van assen !! Vaste klant

S. Bruining
8 augustus 2021

Netjes op tijd geleverd, eten was heerlijk zoals gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mw Hoekstra
5 augustus 2021

Heerlijke vegetarische pizza's. Breed assortiment.

Petra1971
4 augustus 2021

Het was heerlijk,aardappelen nog heet en krokant. Kip en spareribs echt heel erg lekker. Salade erg vers en in mooie schaal

Maria
26 juli 2021

Heerlijk. En warm bij aankomst. Aardige bezorger! Gratis blikjes cola ook heel aardig. Prijs kwaliteit verhouding erg goed. Kun je zelf niet voor koken.

ELteA
16 juli 2021

Eerste keer daar pizza besteld, maar zeker niet de laatste keer. Zeer tevreden over kwaliteit en smaak.Snelle bezorging Was verrast over de prijs speciale pizza actie. Aanrader

Dennis
13 juli 2021

Goed eten vriendelijk personeel beste van assen!!

C Deelstra
11 juli 2021

Vriendelijke bezorger. Pizza's werden op tijd gebracht en ze zijn erg lekker. Niet vet, goed belegd en de pizzabodem is lekker.

F jongman
9 juli 2021
Westerbaan
5 juli 2021

telkens lekker

emily
2 juli 2021

heerlijke pizza's, snel bezorgd en vriendelijk

Ome b
1 juli 2021

Goed spul

Hartman
27 juni 2021

Prima. Belden keurig dat het iets later werd ivm tt. Goed warm.

Jawad
24 juni 2021

Erg lekker

Hanny
13 juni 2021

heel smakelijk en prima op tijd. voor herhaling vatbaar Aanrader!

Esmee
11 juni 2021
Marco
6 juni 2021

Zeer vriendelijk geholpen, ruim op tijd geleverd, vers, goed op smaak en als klap op de vuurpijl baklava van het huis. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
3 juni 2021

Na 20 minuten het eten al in huis, top!

Kiki
2 juni 2021

Lekker, veel verse groente en een leuke bezorger die op tijd kwam.

Jan
1 juni 2021

De pizza's smaken heerlijk de randen mogen iets minder knapperig. Service en klantvriendelijkheid zijn uitmuntend.

willem
1 juni 2021

altijd lekker eten ook de baas is een top chef !!

Renate
27 mei 2021

De pizza's waren heerlijk!! Frisdrank en wat lekkers erbij, een leuke verrassing.

G. Meijer
24 mei 2021

Zoals altijd was het weer super lekker! Snelle bezorging, eten nog goed warm.

Anoniem
20 mei 2021

Snel, veel en warm. Was weer heerlijk.

Meiringh
19 mei 2021

Heel erg goed

K D
15 mei 2021

Het was weer heerlijk. Broodjes top gebakken. Kip kebab en shoarma goede temperatuur. Salade vers.

Ko
14 mei 2021

Top

Willem
11 mei 2021

Erg laat maar verrassend lekker en goed warm.

TW
7 mei 2021
Maria
5 mei 2021
Jan de Vries
2 mei 2021

Vriendelijke bediening, hartelijk perssoneel

Arjan
29 april 2021

Goede pizza, goede prijs, goede levering!

J Postma
28 april 2021
Prins
27 april 2021

Het smaakte voortreffelijk onze 2 maaltijden kapsalon. Onze complimenten!!

Nicolai
26 april 2021

Heerlijke pizza en grote portie doner. Met geb aard en salade. Wij bestellen er regelmatig.

Monica Koning
21 april 2021

De eerste keer besteld en was super goed.Voor ons als nieuwe assenaren geen andere pizzeria's meer.Dank jullie wel. Wat aardig dat wij zelfs drinken erbij kregen.Kwaliteit van eten was super. Smaak heel goed,kaas lekker en niet uitgedroogd zoals vaak bij andere restaurants.

AB
20 april 2021

Altijd goede en snelle service! Heerlijk eten.

G. Meijer
17 april 2021

Het was weer heerlijk!

Roherium
14 april 2021

Zoals altijd super snel en super goed eten

Jet
9 april 2021

Zoals altijd: lekkere pizza’s en snelle vriendelijke bezorging!

Mans
7 april 2021

Eten was erg lekker en de bezorging was precies op tijd. Echt super, hier gaan we vaker bestellen.

S Bruining
5 april 2021

Eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk! Bedankt Piatto! Ook de bezorging ging erg goed en snel!

nvt
1 april 2021

heerlijk van smaak prima op tijd geleverd

Lisanne Stigter
28 maart 2021

De kapsalon en de shoarma was weer heerlijk, van genoten.

Anneke
26 maart 2021

Heerlijk genoten van de kip sate. Heerlijke salade erbij. Goed verzorgd Hier bestel ik zeker nog wel een x of 2 of 3 etc.

Marjolein
25 maart 2021

Helemaal top! Niets op aan te merken.

Kara
22 maart 2021

Leuk dat ik er broodjes en drinken bij kreeg. Vond het alleen erg veel saus vergeleken pasta en had naar mijn smaak wat meer smaak mogen hebben. Het was verder wel lekker en ik zou vast nog een keer in de toekomst bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Bruining
19 maart 2021

Pizza's waren zoals gewend weer erg lekker en ook snel bezorgd! Heel fijn!

G.W.
16 maart 2021

Wederom heerlijk! Goed van smaak en goede verhoudingen! Blijf zo doorgaan!

KSD
14 maart 2021
D.
12 maart 2021

Vriendelijke bezorger en weer een hele lekker pizza!

SBruining
5 maart 2021

Zoals altijd weer heerlijk eten, ook erg snel geleverd! Altijd tevreden met Piatto!

Petra Janssens
4 maart 2021

Prima pizza, maar ik vroeg zonder ui en kreeg zinder ei.,dus net ui

Petra Knap
22 februari 2021

Alles was heerlijk,meer dan voldoende,salade mooi geserveerd, vers,aardappels goed warm en krokant. Spareribs en kip hawaii,echt heerlijk. Met 3 personen ruim van kunnen eten. Voor herhaling zeker vatbaar

Harjan
22 februari 2021

Erg lekker gegeten, prijs en kwaliteitsverhouding is prima. Zeker nog een keer doen.

Grit
20 februari 2021
Sharon
17 februari 2021

Heeeerlijk eten, en goeie bezorging 👌🏻

G.W.
16 februari 2021

Heerlijk, snel en zeer goede kwaliteit. Daarnaast zijn de bezorgers ook nog eens vriendelijk. Beste restaurant om te bestellen van Assen.

Anoniem
4 februari 2021
Sander Woering
31 januari 2021

Top service . Goeie prijs kwaliteit verhouding altijd heerlijk eten en snel bezorgd . Klantvriendelijk personeel gwoon top

J Postma
28 januari 2021
Mohammed
20 januari 2021

Het eten was perfect, het was erg snel bezorgd & we hebben heerlijke baklava erbij gekregen!

A.F.
20 januari 2021

Topkwaliteit

S.Bruining
17 januari 2021

Bestelling was later dan verwacht en later dan aangegeven. Maar het was druk. Desondanks waren de pizza's weer overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hartman
9 januari 2021

Deze keer iets anders besteld. Ipv pizza entrecote en ossenhaas. Ook ditmaal uitstekende kwaliteit en smaakvol. Levering op de afgesproken tijd.

petra
8 januari 2021

Prima service; persoonlijk telefonisch contact, op tijd geleverd, lekkere maaltijd. Prima!

Anoniem
7 januari 2021

Heerlijk gegeten! Was iets fout gegaan met bestelling maar werd snel opgelost. Eten was super

Dreet
5 januari 2021
Jolanda
3 januari 2020

Goeie pizza's, als de kids pizza willen dan willen ze altijd van Piatto.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GM
1 januari 2020

Goede start van het nieuwe jaar! 😋 Het was weer heerlijk!

Syl
30 december 2020

Vriendelijk, goede service. Lekkere pizza's

van der Voorden
29 december 2020

Héérlijk gegeten, top pizza 's 👌😋

J Postma
25 december 2020
Angelique Gerrits (ICE1)
24 december 2020

Heerlijk!! Stipt op tijd, ik ben fan

Dean
22 december 2020

Helemaal weer top geregeld het eten van Piatto. Lekkere kapsalon schotels en pizza’s 🍕🙂.... Ga zo door mannen....

Doek
21 december 2020

Heerlijk gegeten. Kwam goed heet binnen. Shoarma en donor kebab. Ga zo door.

Hartman
18 december 2020

Prima pizza. Lekker warm en goed gevuld.

Wolters
16 december 2020

Snel lekker altijd goed

Marokkaan
11 december 2020

De pizza's waren heerlijk. Vers bereid, gastvrij. Zeker een aanrader. Shalom!

J Postma
6 december 2020
Merrie
5 december 2020

Iets later bezorgd dan gepland, maar een attentie erbij en het eten was heerlijk.

De boer
3 december 2020
Bigfj
27 november 2020

Heerlijke gegeten. Pizza's en een ander gerecht goed warm geleverd. Correcte levering en keurige bezorger.

Rik Goedhart
26 november 2020

Heerlijke shoarma en kipkapsalon een aanrader

Sander
21 november 2020

Pizza's waren weer heerlijk als altijd! Nooit een klacht over gehad, altijd goed! En bezorging altijd super snel! Blijvend tevreden, vaste klant hier!

Dennis
19 november 2020

Weer goed eten mogen ontvangen van de mannen.... Lekker eten voor goede prijs.. snel bezorgd en vriendelijk afgeleverd.., Kan menig restaurant als deze wat van leren💪

Patrick van guldener
16 november 2020

Grote complimenten, Het eten was heerlijk Dank jullie wel...!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Douwsma
15 november 2020

Keurig op tijd bezorgd en heel lekker. Naar mijn mening lekker en zeker niet te duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
15 november 2020

Zowel kwaliteit als kwantiteit prima. Temperatuur goed en op de afgesproken tijd geleverd. Shoarma Hawaï en shoarma piatto

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GM
14 november 2020
anoniem
12 november 2020

Was weer heerlijk 👍🏻

Janna
12 november 2020

snel, goed, lekker.

BM
11 november 2020

Altijd goed!

GM
8 november 2020

Het was weer heerlijk! Keurig op tijd ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
7 november 2020
Evert
3 november 2020

Calzone was top! En snel geleverd, 25 min eerder dan gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pomp
1 november 2020

Snelle bezorging en prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
31 oktober 2020

Lekkere pizza!! Goed belegd ook :)

Bianca
23 oktober 2020

Superlekker eten wat lekker vlot bezorgd werd.

Nn
19 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgt en nog heerlijk warm ook.

Jan
17 oktober 2020

Zoals altijd prima eten en goede snelle bezorging. Hou deze kwaliteit vast.

Sara
11 oktober 2020

Was perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berend Dekens
10 oktober 2020

Was heerlijk

Jong
10 oktober 2020

Bezorging was mooi op tijd, op een vakantiepark, erg vriendelijke bezorger. Pizza’s waren lekker. Niet heel warm, maar de vriendelijke bezorger compenseerde dat weer. We kregen er cola bij en een lekker hapje. Al met al dikke prima!!

Martine
9 oktober 2020
Sander
2 oktober 2020

Pizza's als altijd overheerlijk, ook de kapsalon was super lekker! Netjes bezorgd, met een glimlach. We zijn blij met jullie!

Jolanda
29 september 2020

Heerlijk eten en snel bezorgd

BS
29 september 2020
Roherium
28 september 2020

Altijd snel en super lekker !!!!

Angelique Gerrits (ICE1)
26 september 2020

Super gegeten leuk 3 x gratis drinken maar ook nog eens stipt op tijd! Wij komen terug

Sharon
23 september 2020

Was weer lekker. Precies op tijd en lekker warm

Gw88
21 september 2020

Wederom heerlijk. Bestellen geregeld en iedere keer is het weer goed! Complimenten

Hopman
21 september 2020

De aardappelschijfjes waren te lang gefrituurd en zaten teveel kruiden op. Verder alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hopman
14 september 2020

Top kwaliteit en wat was alles netjes verpakt en we kregen gratis frisdrank bij onze menu's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
10 september 2020

Zoals elke keer weer heerlijk eten! De Döner pizza was wat vettig, maar even zo goed ontzettend lekker. Tevens erg snel bezorgd! Heel tevreden!

Jet
8 september 2020

Mooi op tijd bezorgd: pizza nog goed warm. Smaakt prima.