Beoordelingen van Piatto Assen

Recente recensies van Piatto Assen

5 sterren na 140 reviews

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten wat lekker vlot bezorgd werd.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgt en nog heerlijk warm ook.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima eten en goede snelle bezorging. Hou deze kwaliteit vast.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd, op een vakantiepark, erg vriendelijke bezorger. Pizza’s waren lekker. Niet heel warm, maar de vriendelijke bezorger compenseerde dat weer. We kregen er cola bij en een lekker hapje. Al met al dikke prima!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's als altijd overheerlijk, ook de kapsalon was super lekker! Netjes bezorgd, met een glimlach. We zijn blij met jullie!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en super lekker !!!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten leuk 3 x gratis drinken maar ook nog eens stipt op tijd! Wij komen terug

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker. Precies op tijd en lekker warm

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk. Bestellen geregeld en iedere keer is het weer goed! Complimenten

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aardappelschijfjes waren te lang gefrituurd en zaten teveel kruiden op. Verder alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en wat was alles netjes verpakt en we kregen gratis frisdrank bij onze menu's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer heerlijk eten! De Döner pizza was wat vettig, maar even zo goed ontzettend lekker. Tevens erg snel bezorgd! Heel tevreden!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd: pizza nog goed warm. Smaakt prima.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten en snelle levering tot de volgende bestelling

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker! Gaan we zeker vaker bestellen, de bestelling was er ook erg snel Wij hadden een pizza doner speciaal en een pizza quattro formaggi Ook de baklava was erg lekker! 2x drinken erg attent!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere pizza, geen lange wachttijd, gratis blikje drinken en erg vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gevraagd of ze geen ui op mijn pizza wilden doen. Zat er toch op. Opmerkingen worden dus blijkbaar niet gelezen.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Pasta's besteld. Keurig op tijd. Top!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden, het eten was erg lekker en netjes op tijd! Extra drinken erbij gekregen heel attent, gaan we zeker vaker bestellen Wij hadden grote kapsalon en een pizza quatro formaggie Echt een aanrader!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Deze keer 2x kapsalon Döner speciaal en een pizza met 3 zelfgekozen toppings (ham/champignon/kaas). We blijven terugkomen bij Piatto vanwege de goede service; vriendelijke en snelle bezorging, en de kwaliteit van het eten.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasange wat droog/weinig saus en groente nog erg rauw. Mooie grote porties! Kapsalon heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk eten, snel bezorgd, met een glimlach.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, grote porties en hartstikke lekker! Wij hadden een pizza en lahmacun.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig oPtijd ,vriendelijke bezorger. Weer lekker gegeten.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Netjes binnen de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en genoeg eten, snel bezorgd.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en lekker snel bezorgd!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20min sneller dan aangegeven, geweldig! We hebben 3 overheerlijke Kapsalons besteld. Iets meer vlees had gemogen, maar het was ontzettend lekker en ontzettend snel klaar! Ook fijn, baklava als extraatje!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Heerlijk. Op tijd bezorgd en lekkere heet nog.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren weer heerlijke pizza's . Miss de volgende keer iets meer gorgonzola erop! Maar verder top !

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk goed eten voor weinig geld. Altijd op tijd bezorgd, vriendelijk personeel. Gewoon fooi geven bij bestellen want dat verdienen ze echt.!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de afgesproken tijd! Eten was nog heerlijk warm. Pizza was rijkelijk belegd en het vlees (kipsate) zeer mals. Niets op aan te merken!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel, lekker Veel sneller als de aangegeven bezorg tijd , geluk dag we thuis waren want was wel mee dan een half uur eerder

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Bestelling was goed heet. Alleen iets te vroeg bezorgt kwartier eerder dan afgesproken. Maar was echt super lekker!! Favoriete pizzeria in Assen!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld op een doordeweekse dag. De pizza's waren heerlijk!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Goede bodem en rijkelijk belegd.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd prima voor elkaar, goede smaak en keurig op tijd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk (:

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, bezorging en het eten smaakte voortreffelijk! complimenten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer hier besteld en we waren perplex uitstekende kwaliteit . Heerlijk. Deze x pizza, volgende x zeker iets anders proberen. Bezorging ook keurig op tijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. De calzone was enórm! Kregen we niet helemaal op. De ‘kapsalon groot’ leek klein, maar vulde goed. Levering was snel. Zo’n 20 minuten eerder dan ze zelf hadden gepland. Vriendelijke meneer aan de deur.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza's. Niet vet, precies goed belegd en ze hebben een goeie temperatuur. Een van de betere bezorg pizzaria's van Assen. Bezorging vrijwel altijd sneller dan de gegeven tijdsindicatie. Ik kan het iedereen aanraden!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed omgegaan met de Corona maatregelen. Aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza’s, snel geleverd en met lekkere baklava’s als verrassing. Bedankt!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Heerlijk! Betaalbaar en ook nog een drankje erbij. Tevens erg vriendelijk personeel! Top. Wij bestellen vaker.. Alex en Cynthia van de Zaagmolen. Dus ook nog praktisch buren!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede lekkere pizza, leuk om wat extra erbij te krijgen. Goede vriendelijke bezorging.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,super warm nog,vriendelijke bezorger. Goede kwaliteit. Naar onze mening de beste in Assen

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top. Alleen de shoarma had iets warmer gemogen. Maar verder alles goed warm goed van smaak en goede service.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij jullie maar wat ons de laatste keer is opgevallen dat de schotel die we hebben ontvangen, een aanzienlijk kleinere portie was dan wat we gewend zijn van jullie

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een kwartier later dan beloofd, eten was als altijd prima

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging goed warm en goede kwaliteit

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en ook nog de twee drankjes gratis gekregen En het eten smaakte super.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Goede pizza s en zeker heet geleverd. Service prima. Goede en aardige bezorgers. Ga zo door!!!. Zullen zeker vaker bestellen. Top.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen. Vlotte levering, eten nog goed warm. En erg erg erg lekker. 5 sterren meer dan waard

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam op tijd en erg warm binnen.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer kapsalon bij Piatto Assen en stelde niet teleur! Aanrader en naar mijn weten de enige met Patat in Assen (en zo hoort het!). Lekkere kruiden en goed gemaakt. Zeer tevreden.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt heerlijk en je krijgt een grote hoeveelheid van wat je besteld. Ik raad dit iedereen aan! Ze bezorgen het ook zeer snel. Dit moet je echt proberen, je wilt dan nooit meer wat anders

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd hele lekkere goede pizza. Snel klaar, snel bezorgd en een prima locatie in het centrum in Assen. Aanrader!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Goed gevulde pizza’s. Goed warm.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wegens onbekendheid met de situatie iets later dan gewenst

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza's, de vriendelijke bezorger was precies op tijd en we kregen ook nog een lekker stukje baklava als gratis toetje. Aanrader!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza salami was heerlijk zoals altijd

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm. Mooi op tijd. Smaak is ook goed. Ga zo door.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben altijd heel tevreden, maar spareribs vielen erg tegen. Bijna al het vlees weggegooid. (Heel vet, en taaie stukken, niet lekker.) Bezorging zoals altijd goed. Pizza's zijn hier wel heel lekker!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het een erg lekkere pizza. Hij was ook op de tijd klaar die ik had aangegeven. Nog gratis drinken erbij gekregen. Pizza was ook niet duur. Volgende x weer!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keer! Keurig op tijd, geen ham en zelfs een telefoontje vooraf om te melden dat er sowieso al geen ham op de pizza zat die ik had besteld. Ik had verkeerd gelezen en gevraagd of men de ham eraf wilde laten. Dus wederom super, hete pizza en heerlijke nuggets!

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlotte bezorging van een heerlijke maaltijd en heerlijke extraatjes

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza was weer erg smakelijk.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, warme pizza's en ze smaakte heerlijk.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, ruime porties, bezorging stipt op tijd.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren echt lekker. Gaan zeker nog wel meer proberen van de menukaart.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van smaak en veel. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, pizza en ribs goed warm, baklava!!! En een bezorger met gave schoenen! Ook de hoeveelheid was super, net als ontbijt de rest van de pizza opgegeten!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's voor een goede prijs en vriendelijk personeel

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten had wat warmer gemogen, wel een snelle bezorging

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en genoeg keuze. Bezorgers zijn vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer TOP! Hadden na 18 minuten het eten al op tafel staan, echt suuuper snel. Alles goed heet en porties echt ruim voldoende. Wij zijn fan :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat wij in Hoogersmilde wonen was de bestelling er binnen een uur. Alles was nog goed heet en erg lekker! Flinke porties en je hebt het gevoel dat je thuis uit eten bent! Dikke aanrader!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

??????

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is de beste in Assen, ook een broodje hamburger is gewoon top en geen kleffe hap zoals bij velen. Ga zo door!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede smakelijke Pizza`s

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig, vandaag was het weer super lekker!???

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed,ook niet teveel ui op de pizza.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vlot bezorgd. Leuk, dat extraatje, een stukje baklava, heerlijk.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, de beste in Assen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Attent dat er blikje cola en een stukje baklava bij zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, we hebben nog nooit iets ontvangen dat niet heerlijk was! Altijd vriendelijke bezorging, voor herhaling vatbaar! Zoek niet verder, gewoon bestellen bij Piatto!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en ook nog een lekkere toetje erbij.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza en super goeie service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Piato speciaal, heerlijk!! En zonder ananas, zoals ik had gevraagd, top! Dat stukje baklava is trouwens ook erg lekker.?

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke döner en een kleine verrassing (baklava erbij)

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer royale portie, binnen 20 minuten bezorgd en alles zeer netjes verpakt en warm. Vooral de salade zit op een mooi kartonnen bordje en smaak heel vers. Ook leuk dat er een stukje baklava als toetje erbij werd gedaan! Absoluut top!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties, extra's erbij en erg lekker!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele goede pizzeria met een top service!

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Snelle bezorging en het eten goed warm. Voor herhaling vatbaar!

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Snelle bezorging en top eten! Concurrentie doet er vaak 3 keer zo lang over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed, maar ik miste een ingrediënt erop. Bezorger was erg vriendelijk.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top, eindelijk weer een goede pizzaria gevonden.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gelevered, goed temperature en groot. Uitstekend

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten bezorgd op het vooraf gegeven tijdstip. Pizza's waren goed heet en rijkelijk belegd! Heel veel smaak, wij bestellen zeker weer!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb weer heerlijk gegeten! en precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe altijd prima geweest, voldoende voedsel. Altijd ruim op tijd met de bezorging. Wat mij betreft een aanrader

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, het was meer dan genoeg en de bezorging was prima op tijd. Wij gaan zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grillroom Piatto is en echte aanrader Het eten was lekker en goed en het bezorgen was ook goed top We hebben lekker gegeten dus ik zou zeggen ga zo door

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, pizza warm en goed van smaak. Alleen jamer dat ze broodbeleg plakjes rosbief gebruiken i.p.v de real deal. Hiervoor 4 sterren.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nog nooit zo’n lekkere pizza gegeten bezorger is heel erg vriendelijk ik ga heer zeker vaker bestellen!! ;)

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het lekker eten. Mijn man had meer kebab gewild, maar ik vond het genoeg (ben niet zo'n vlees eter) Hele aardige bezorger!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker, naar mijn idee wel iets te scherp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.